Strategisk oplevelser på nettet

Moderne frisør i Biersted i Nordjylland

Hair by Aagaard, en moderne frisør i Nordjylland

Leder du efter en god frisør med ekspertise og stor erfaring, tæt på Aalborg, Aabybro, Vadum og Nørhale, så finder du Salon Hair-by-Aagaard i hjertet af Biersted. Hair by Aagaard har kunder fra hele Nordjylland, og er kendt for sin gode service, er professionelle og altid opdateret på nye teknikker, styles og produkter, der giver dig flot hår, og som passer til dit hår og din personlighed. Her er kunderne i højsædet og får altid en god behandling.

herrefrisør

Herrefrisør med sans for detaljen

Søger du frisør Aalborg, eller tæt på, og vil du være sikker på professionel klipning og god service til en god pris, så book en tid hos www.hair-by-aagaard.dk. Uanset strukturen og længden på dit hår, har du kort eller langt hår, krøllet eller glat hår, ja uanset dit udgangspunkt, så sikrer Hair-by-Aagaard en klipning du bliver tilfreds med.

Damefrisør med ekspertise

Søger du en god damefrisør i Nordjylland er Hair-by-Aagaard et rigtig godt bud. Hvad enten det drejer sig om klipning, farvning eller permanent, finder du her et personale med stor ekspertise og erfaring, og du finder ligeledes de produkter, som giver dit hår den nødvendige pleje, og gør at du også kan få frisørlækkert hår derhjemme. Personalet tager løbende på kurser, shows med mere, for at hente inspiration og lære de nyeste teknikker til både farvning og klipning, således at kunderne tilbydes det hår de ønsker.

Børneklip med fokus på tryghed

Skal børnene klippes, så besøg Salon Hair by Aagaard. Her fokuserer personalet på at give børnene en positiv oplevelse, og samtidig en smuk frisure. Det erfarne personale har den nødvendige ekspertise til at få dit barn til at slappe af i frisørstolen, og samtidig sørge for at håret ikke bliver skævt.