Strategisk oplevelser på nettet

Leder du efter webhosting – Godt dansk hosting hos Web10

Store fagre internetverden

I dag foregår hovedparten af al kommunikation over internettet. Det gælder på arbejdspladsen, hvor der hver dag bliver sendt massevis af mails rundt mellem medarbejderne, og det gælder i ens sociale netværk, hvor der bliver planlagt og tilrettelagt forskellige begivenhed – store som små – på Facebook. Derudover er enhver virksomhed med respekt for sig selv, og et ønske om at få butikken til at vokse, afhængig af at bruge internettet til branding, kundekontakt og informationssite. Vi er altså alle sammen i stor grad afhængige af internettet, for at kunne fungere på den måde vi gør. Skal du have dansk webhosting, så se her

Fra bog til blog

For mange år siden blev alle fortællinger overleveret mundtligt fra person til person. Senere gjorde det skrevne ord og printeren det muligt at fælde det hele ned på papir og gengive fortællinger i bøger. I dag eksisterer en ny måde at dele sine fortællinger på: blogs. Flere og flere opretter blogs, hvor de skriver om vidt forskellige emner.

World Wide Web

Om man er forfatter på sin egen blog eller arbejder i en virksomhed, har man dog én ting til fælles. For at andre kan se hjemmesiden, skal den ud på world wide web. For at gøre sit website tilgængeligt på World Wide Web, kan man benytte sig af webhosting. Webhosting udbydes oftest af et webhotel. Disse webhoteller er at finde over hele verden, men for danske virksomheder eller private, er der en vis tryghed i, at benytte sig af dansk hosting. Hosting i Danmark er blevet en stor ting, idet vi har mange store udbydere. Når man skal bestemme sig for en host, er der flere ting der spiller ind på valget. Først og fremmest er man som kunde naturligvis interesseret i, at finde billig hosting. Derudover gælder det om, at finde en udbyder som man har tillid til, og som man er sikker på, kan levere den ønskede service.