Strategisk oplevelser på nettet

Kend dine ressourcer, og lev derefter

Selvom du har fundet dine helt rette værdier og skabt en balance mellem dem, så kan vi ikke komme uden om at det moderne liv i dag bombardere dig med informationer, nyheder, mulige aktiviteter, forventninger fra andre og forventninger fra dig selv. Ja, listen kunne blive uendelig lang, hvad vi bliver udsat for i løbet af en dag, en uge eller et helt år. Udover at du bliver bombarderet fra alle sider med ting og tanker, som du skal forholde dig til. Så har du også egne regler og forventninger til, hvad du burde kunne magte. Der er jo en grund til at så mange er trætte og stressede i dag og fortsætter med at være trætte og stressede.

Der er en tendens til, at man ser lidt op til de mennesker som kan alt, gør alt, og det hele på samme tid. Vi snakker om multi-tasking, som aldrig før, som var det en fantastisk egenskab? Nu er det bare sådan, at vi som mennesker er forskellige ? og mennesker ser forskellige ud udenpå og mennesker er forskellige inden i, sådan er det bare.

Vi har alle unikke talenter og kompetencer. Noget man er god til, men vi har forskellige ressourcer. Og jo før du lærer, hvor mange ressourcer du selv har og lever derefter, jo før vil du mærke indre ro. Lever du et liv, som du faktisk ikke har kræfter til er det svært at finde indre ro.